ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«For All Kings» ο τίτλος του νέου δίσκου των Anthrax

Οι Anthrax ανακοίνωσαν πως ο τίτλος της νέας τους πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς θα είναι «For All Kings». Το album θα βγει στην αγορά τον Μάρτη του 2016 από την Megaforce στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Nuclear Blast στην Ευρώπη και την παραγωγή του έχει αναλάβει για ακόμα μια φορά ο…

Οι Anthrax ανακοίνωσαν πως ο τίτλος της νέας τους πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς θα είναι «For All Kings». Το album θα βγει στην αγορά τον Μάρτη του 2016 από την Megaforce στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Nuclear Blast στην Ευρώπη και την παραγωγή του έχει αναλάβει για ακόμα μια φορά ο Jay Ruston, γνωστός από τις πρόσφατες συνεργασίες του με τους Stone Sour και τους Steel Panther. Πρόσφατα οι Anthrax έδωσαν στη δημοσιότητα για online streaming το πρώτο δείγμα γραφής του «For All Kings», με το lyric video του κομματιού «Evil Twins» το οποίο και μπορείτε να θυμηθείτε παρακάτω.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top