ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Freeks – Crazy World

Η μεταγραφή των Freeks στην Heavy Psych Sounds όπλισε με αυτοπεποίθηση το συγκρότημα, το οποίο μετά από μια δυναμική επιστροφή στα τέλη του 2016 με το «Shattered», κυκλοφορεί φέτος το τέταρτο album του. Όσοι είχατε ακούσει τον «φασαριόζικο» προκάτοχό του, εδώ θα δείτε τους Αμερικανούς rockers να κατεβάζουν ταχύτητες και…

Η μεταγραφή των Freeks στην Heavy Psych Sounds όπλισε με αυτοπεποίθηση το συγκρότημα, το οποίο μετά από μια δυναμική επιστροφή στα τέλη του 2016 με το «Shattered», κυκλοφορεί φέτος το τέταρτο album του. Όσοι είχατε ακούσει τον «φασαριόζικο» προκάτοχό του, εδώ θα δείτε τους Αμερικανούς rockers να κατεβάζουν ταχύτητες και να επενδύουν περισσότερο στον ψυχεδελικό ήχο της Δυτικής Ακτής. Το «Crazy World» είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται στο εξώφυλλό του. Ένας «πολύχρωμος» δίσκος, στον οποίο για πρώτη φορά οι Freeks δείχνουν να ισορροπούν τόσο πολύ ανάμεσα στο psych και το garage rock. Το «American Lightning» είναι μια δυνατή εισαγωγή, με τον κλασικό 60s ήχο των «This Is Love» και «Easy Way Out» να σου ανεβάζει την διάθεση. Το πανέμορφο πρελούδιο «Take 9» δείχνει τις προθέσεις της μπάντας να πειραματιστεί και να χαλαρώσει, με το «Hypnotize My Heart» να αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα νέο-ψυχεδέλειας. Κορωνίδα αυτής της τέταρτης δισκογραφικής δουλειάς των The Freeks αποτελεί το εξαιρετικό επιλογικό «Mother Ship To Mother Earth», με την ακουστική εισαγωγή, τα σαγηνευτικά πλήκτρα και τα σκοτεινά φωνητικά να δίνουν την σκυτάλη σε ένα μελωδικό χορταστικό μουσικό όργιο.

Συγκρότημα: The Freeks
Album: Crazy World
Label: Heavy Psych Sounds
Ημ. Κυκλοφορίας: 27/04/2018

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top