ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΒΙΒΛΙΟ

Το φθινόπωρο η βιογραφία του Bruce Dickinson

«What Does This Button Do?» ο τίτλος του βιβλίου που θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων τον Οκτώβριο. Η HarperNonFiction ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα εκδώσει την βιογραφία του Bruce Dickinson με τίτλο «What Does This Button Do?». Στο βιβλίο, ο τραγουδιστής των Iron Maiden θα μιλάει για τα…

«What Does This Button Do?» ο τίτλος του βιβλίου που θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων τον Οκτώβριο.

Η HarperNonFiction ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα εκδώσει την βιογραφία του Bruce Dickinson με τίτλο «What Does This Button Do?».

Στο βιβλίο, ο τραγουδιστής των Iron Maiden θα μιλάει για τα χρόνια του με τους Βρετανούς heavy metal θρύλους, αλλά και την solo καριέρα του, την παιδική του ηλικία και τα σχολικά του χρόνια, την αγάπη του για τα αεροπλάνα, ενώ θα υπάρχει και ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο στη γλώσσα του.

Το δελτίο τύπου της HarperNonFiction κάνει λόγο για μια μοναδική ευκαιρία για τους οπαδούς του συγκροτήματος να μάθουν λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του αγαπημένου τους frontman.

Το «What Does This Button Do?» θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top