ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Gary Holt: Θετικός στον κορωνοϊό ο κιθαρίστας των Slayer και Exodus

«Τα έχω καταφέρει σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις». Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο κιθαρίστας των Slayer και Exodus, Gary Holt. Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο μουσικός σε μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρνητικό το τεστ για την σύζυγό του Lisa. «Έχω περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές» τονίζει μεταξύ…

«Τα έχω καταφέρει σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις».

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο κιθαρίστας των Slayer και Exodus, Gary Holt. Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο μουσικός σε μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρνητικό το τεστ για την σύζυγό του Lisa.

«Έχω περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές» τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Holt, και προσθέτει: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου ευχήθηκαν. Όσο μένω σπίτι μου, είναι ώρα να δουλέψω πάνω σε νέα riffs των Exodus».

Ο Holt είχε κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό στις 20 Μαρτίου καθώς είχε συμπτώματα λίγες ημέρες πριν. Τα αποτελέσματα έφτασαν 11 μέρες μετά και τον έδειξαν θετικό, όχι όμως και την σύζυγό του Lisa, της οποίας το τεστ ήταν αρνητικό.

Ο Holt πριν διαγνωστεί με τον ιό ήταν σε περιοδεία με τους Testament και τους Death Angel. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο τραγουδιστής των πρώτων Chuck Billy αλλά και ο drummer των δεύτερων, Will Carroll, νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό.

Ο Gary Holt ήταν μέλος των Slayer από το 2013 μέχρι και την διάλυσή τους πριν από λίγους μήνες.

https://www.instagram.com/p/B9-DDUlH70b/?utm_source=ig_embed

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top