Μία γέφυρα για τους Black Sabbath στο κέντρο του Birmingham!

R NEWS TEAM
Posted on Νοέμβριος 15, 2018, 8:54 πμ
12 secs

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης του Birmingham έχει στα χέρια του μελέτη για μια γέφυρα στο κέντρο της πόλης, που θα φέρει το όνομα των Black Sabbath!

Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι από τον Mohammed Osama, έναν Αιγύπτιο fan της μπάντας, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Ντουμπάι στον κατασκευαστικό κλάδο. Ο Osama και η ομάδα του θέλουν η γέφυρα να αποτελέσει πόλο έλξης ντόπιων αλλά και τουριστών από όλο τον κόσμο.

Πρόθεση των κατασκευαστών είναι να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις και τροποποιήσεις, στην γέφυρα που υπάρχει ήδη έξω από το Μέγαρο Μουσικής του Birmingham.

«Αν πάρουμε την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο, η γέφυρα θα πάρει το όνομα των Black Sabbath και θα φτιαχτεί ένα μνημείο που θα θυμίζει σε όλους την καταγωγή του συγκροτήματος» είπε στην Birmingham Live ο Osama.

«Το όραμά μου είναι να δημιουργήσω ένα συμβολικό μνημείο πάνω στην γέφυρα και να ενώσω τα τέσσερα ιστορικά μέλη του συγκροτήματος. Αυτό θα είναι το ιδανικότερο φινάλε της πλούσιας ιστορίας τους» πρόσθεσε ο κατασκευαστής, ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει και τους ίδιους τους Black Sabbath.

Στα σχέδια που έδωσε στην δημοσιότητα η ομάδα του Osama, υπάρχει ένα παγκάκι με τις προτομές των μελών του συγκροτήματος, καθώς και τέσσερα αστέρια αλλά και το κλασικό λογότυπο της μπάντας, τα οποία θα κοσμούν την γέφυρα του καναλιού.

Οι Black Sabbath κατάγονται από το Aston του Birmingham και ξεκίνησαν την καριέρα τους από την πόλη των Βρετανικών midlands το 1968.

Δείτε παρακάτω τα σχέδια που έδωσε στην δημοσιότητα ο Mohammed Osama και η ομάδα του.

 

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST