ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για έβδομη σαιζόν στις οθόνες μας το «The Walking Dead»

Το δημοφιλές και ιδιαίτερα αγαπητό και στη χώρα μας «The Walking Dead» θα παίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες και για έβδομη σαιζόν, όπως ανακοίνωσε επίσημα το τηλεοπτικό δίκτυο AMC. Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη της επόμενης χρονιάς, με το τηλεοπτικό talk show «Talking Dead» να ακολουθεί λίγο αργότερα…

Το δημοφιλές και ιδιαίτερα αγαπητό και στη χώρα μας «The Walking Dead» θα παίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες και για έβδομη σαιζόν, όπως ανακοίνωσε επίσημα το τηλεοπτικό δίκτυο AMC.

Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη της επόμενης χρονιάς, με το τηλεοπτικό talk show «Talking Dead» να ακολουθεί λίγο αργότερα και τους ανθρώπους του AMC να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

«Είμαστε χαρούμενοι που σας ανακοινώνουμε τη συνέχεια του «The Walking Dead» για ακόμα μια σαιζόν. Έχουμε ενθουσιαστεί με το πάθος, το ταλέντο και την ενέργεια που βγάζουν οι δημιουργοί Robert Kirkman, Scott Gimple, Chris Hardwick καθώς και οι δεκάδες άνθρωποι που έχουν βοηθήσει ώστε να βγει αυτό το show στον αέρα» είπε ο πρόεδρος του AMC, Charlie Collier.

Την ίδια τύχη θα έχει και η spin-off σειρά, «Fear The Walking Dead», η οποία ανανέωσε επίσης για 15 νέα επεισόδια, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε ο πρώτος της κύκλος.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top