ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γνωρίστε το online μουσείο της κληρονομιάς του Prince

Ένα νέο online μουσείο του Prince άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες και καλεί τους fans του αδικοχαμένου star να αποκτήσουν πρόσβαση σε πλούσιο online υλικό. Το Prince Online Museum περιλαμβάνει συνολικά 12 ιστοσελίδες του Prince, από το πρώτο του CD-ROM το 1994 μέχρι και την τελευταία του σελίδα 3rdEyeGirl.com. Ο…

Ένα νέο online μουσείο του Prince άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες και καλεί τους fans του αδικοχαμένου star να αποκτήσουν πρόσβαση σε πλούσιο online υλικό.

Το Prince Online Museum περιλαμβάνει συνολικά 12 ιστοσελίδες του Prince, από το πρώτο του CD-ROM το 1994 μέχρι και την τελευταία του σελίδα 3rdEyeGirl.com.

Ο εμπνευστής αυτής της προσπάθειας, Sam Jennings, μίλησε στο Billboard για αυτό το εγχείρημα: «Έχουμε μαζέψει εδώ 12 από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες του Prince, όλη του την παρουσία στα social media, άφθονο μουσικό και οπτικό υλικό καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για τους fans».

«Το μουσείο αυτό είναι η απόδειξη και η υπενθύμιση του τι μπορεί να πετύχει ένας καλλιτέχνης όταν έχει μεγάλη διαδικτυακή υποστήριξη» κατέληξε ο Jennings.

Επισκεφτείτε το Prince Online Museum πατώντας εδώ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top