ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Green Day: Το tracklist του «Father Of All Motherfuckers»

Αποκαλύφθηκαν οι τίτλοι των τραγουδιών του νέου album της μπάντας. Σχεδόν ένα μήνα πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους album με τίτλο «Father Of All Motherfuckers», οι Green Day αποκάλυψαν το tracklist του. Και ως συνήθως, το έκαναν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ένας υπερτυχερός οπαδός…

Αποκαλύφθηκαν οι τίτλοι των τραγουδιών του νέου album της μπάντας.

Σχεδόν ένα μήνα πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους album με τίτλο «Father Of All Motherfuckers», οι Green Day αποκάλυψαν το tracklist του. Και ως συνήθως, το έκαναν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ένας υπερτυχερός οπαδός του συγκροτήματος φαίνεται πως έλαβε ταχυδρομικά το οπισθόφυλλο του album, εκεί όπου διακρίνονται οι τίτλοι των 10 νέων τραγουδιών του συγκροτήματος.

Όπως αποκαλύφθηκε από το GreenDayFans.com, ο Jason -όπως είναι το όνομα του τυχερού οπαδού- έλαβε στο ταχυδρομείο στο σπίτι του στην Καλιφόρνια το οπισθόφυλλο του album με τον ανώνυμο αποστολέα να του κάνει ένα από τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το οπισθόφυλλο του νέου δίσκου των Green Day

«Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη μου όταν έλαβα το πακέτο που περιείχε πληροφορίες σχετικά με το νέο album των Green Day που θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου» έγραψε ο Jason.

«Μπορεί το πακέτο να περιείχε μονάχα το οπισθόφυλλο του δίσκου, όμως ειλικρινά δεν παραπονιέμαι καθόλου» πρόσθεσε ο fan της μπάντας.

Οι πληροφορίες στο artwork επιβεβαιώνουν πως ανάμεσα στα κομμάτια βρίσκεται και το πρόσφατο single που κυκλοφόρησε το συγκρότημα «Fire Ready Aim».

Το tracklist του «Father Of All Motherfuckers» όπως παρουσιάζεται στο artwork του album:
01. Father Of All…
02. Fire, Ready, Aim
03. Oh Yeah!
04. Meet Me On The Roof
05. I Was A Teenage Teenager
06. Stab You In The Heart
07. Sugar Youth
08. Junkies On A High
09. Take The Money And Crawl
10. Graffitia

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top