ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Greta Thunberg στο νέο video των Pearl Jam, «Retrograde»

Η έφηβη Σουηδή ακτιβίστρια πρωταγωνίστρια στο νέο clip των Αμερικανών. Πρεμιέρα έκανε το νέο video clip των Pearl Jam για το τραγούδι «Retrograde», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Greta Thunberg. Σε ρόλο μέντιουμ η νεαρή Σουηδή ακτιβίστρια. Ο Αυστραλός σκηνοθέτης Josh Wakely ανέλαβε την σκηνοθεσία του νέου video clip των Pearl…

Η έφηβη Σουηδή ακτιβίστρια πρωταγωνίστρια στο νέο clip των Αμερικανών.

Πρεμιέρα έκανε το νέο video clip των Pearl Jam για το τραγούδι «Retrograde», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Greta Thunberg. Σε ρόλο μέντιουμ η νεαρή Σουηδή ακτιβίστρια.

Ο Αυστραλός σκηνοθέτης Josh Wakely ανέλαβε την σκηνοθεσία του νέου video clip των Pearl Jam για το «Retrograde», που έχει ως κεντρικό θέμα την κλιματική αλλαγή. Σε αυτό δεν θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί άλλη, από την Greta Thunberg, που τους τελευταίους μήνες αποτελεί κεντρική φιγούρα ακτιβισμού για την προστασία του πλανήτη.

Αρχικά το video ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί live, ωστόσο το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19, ανάγκασε το συγκρότημα και τον Wakely να καταφύγουν σε τεχνικές animation και motion capture.

Το «Retrograde» βρίσκεται στο τελευταίο studio album των Pearl Jam με τίτλο «Gigaton» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top