ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Growth Rings: Δείτε την ταινία μικρού μήκους του Neil Peart

Η δύναμη της μουσικής στην ζωή μας. Στη δημοσιότητα δόθηκε η ταινία μικρού μήκους Growth Rings, την αφήγηση της οποίας έχει επιμεληθεί ο Neil Peart των Rush. Ο drummer των Rush και ο Jeremy Bout έφτιαξαν αυτό το φιλμ για την δύναμη της μουσικής στην ζωή μας και το πώς…

Η δύναμη της μουσικής στην ζωή μας.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ταινία μικρού μήκους Growth Rings, την αφήγηση της οποίας έχει επιμεληθεί ο Neil Peart των Rush.

Ο drummer των Rush και ο Jeremy Bout έφτιαξαν αυτό το φιλμ για την δύναμη της μουσικής στην ζωή μας και το πώς τραγούδια και albums έχουν συνδεθεί με τις σημαντικότερες στιγμές μας.

«Οι σημαντικές στιγμές της ζωής μας, καλές και κακές, είναι συνδεδεμένες με τραγούδια και συγκροτήματα που τις έχουν σημαδέψει. Αυτό το film μιλάει για την δύναμη της μουσικής στους ανθρώπους» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου που συνοδεύει το film:

Ο Peart δάνεισε την φωνή του στο Growth Rings λίγο πριν φύγει από την ζωή τον Ιανουάριο του 2020, αφήνοντας το rock φτωχότερο.

Η τελευταία περιοδεία των Rush ολοκληρώθηκε στο Forum του Los Angeles, την 1η Αυγούστου 2015.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο κιθαρίστας των Rush Alex Lifeson, είχε δηλώσει πως έχει πλέον χάσει το ενδιαφέρον του να βρεθεί και πάλι επί σκηνής.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top