ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Guns N Roses: $580 εκατομμύρια από την Not In This Lifetime περιοδεία

Ίλιγγο προκαλούν τα έσοδα του συγκροτήματος. Σύμφωνα με το Billboard, τα έσοδα από την Not In This Lifetime περιοδεία των Guns N Roses έχουν αποφέρει στο συγκρότημα $584.2 εκατομμύρια! Η περιοδεία των Guns N Roses ξεκίνησε τον Απρίλιο 2016 και έχει κόψει μέχρι σήμερα 5,371,891 εισιτήρια, σε 158 shows σε…

Ίλιγγο προκαλούν τα έσοδα του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με το Billboard, τα έσοδα από την Not In This Lifetime περιοδεία των Guns N Roses έχουν αποφέρει στο συγκρότημα $584.2 εκατομμύρια!

Η περιοδεία των Guns N Roses ξεκίνησε τον Απρίλιο 2016 και έχει κόψει μέχρι σήμερα 5,371,891 εισιτήρια, σε 158 shows σε 6 ηπείρους. Το line up της μπάντας περιλαμβάνει τους Axl Rose, Duff McKagan και Slash οι οποίοι έχουν στο πλευρό τους τον drummer Frank Ferrer, τον κιθαρίστα Richard Fortus, και τους Dizzy Reed και Melissa Reese στα πλήκτρα.

Το crew των Guns N Roses απαριθμεί περισσότερα από 70 άτομα, σύμφωνα με τον production manager της μπάντας, Dale Skjerseth.

Εκτός από το tour των Guns N Roses, άλλες τέσσερις περιοδείες έχουν αποφέρει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια: Πρόκειται για τους U2 και την 360, τους Rolling Stones και την A Bigger Bang, τον Ed Sheeran και την Divide και την A Head Full Of Dreams των Coldplay.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top