ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H απάντηση των Manowar στους διοργανωτές του Hellfest

«Δεν ευθυνόμαστε εμείς για την ακύρωση της συναυλίας». Νωρίτερα διαβάσατε για την αναπάντεχη ακύρωση της εμφάνισης των Manowar στο Hellfest, όπου επρόκειτο να εμφανιστούν απόψε. Αρχικά οι διοργανωτές σε ανακοίνωση τους τόνισαν ότι η απόφαση της ακύρωσης της συναυλίας των Αμερικανών βαραίνει αποκλειστικά το συγκρότημα. Πριν από λίγα λεπτά οι…

«Δεν ευθυνόμαστε εμείς για την ακύρωση της συναυλίας».

Νωρίτερα διαβάσατε για την αναπάντεχη ακύρωση της εμφάνισης των Manowar στο Hellfest, όπου επρόκειτο να εμφανιστούν απόψε.

Αρχικά οι διοργανωτές σε ανακοίνωση τους τόνισαν ότι η απόφαση της ακύρωσης της συναυλίας των Αμερικανών βαραίνει αποκλειστικά το συγκρότημα.

Πριν από λίγα λεπτά οι Manowar έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία επιρρίπτουν ευθύνες στην διοργάνωση.

Οι Manowar αναφέρουν στην ανακοίνωση τους: «Μετά από 18 μήνες δουλειάς και προετοιμασίας, φτάσαμε χτες στο Hellfest, με σκοπό να εμφανιστούμε σήμερα.

Οι διοργανωτές εμπόδισαν τις προσπάθειες μας να στήσουμε ένα επικό show, όπως άλλωστε είχαμε υποσχεθεί.

Παρά τα όσα ακούτε, οι διοργανωτές του Hellfest είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την ακύρωση της σημερινής μας εμφάνισης.

Από την μεριά μας, πάντοτε παλεύουμε και προσπαθούμε να δώσουμε στους fans μας το 100%.

Οι οπαδοί μας και ο Τύπος γνωρίζουν καλά πως από την στιγμή που ήρθαμε εδώ, δεν είναι δικό μας λάθος η μη πραγματοποίηση της συναυλίας.

Ζητάμε συγγνώμη που υποφέρετε. Θέλουμε να γνωρίζετε πως ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τους οπαδούς μας. Στεκόμαστε δίπλα σας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποβαθμίσει την ποιότητα των show μας.

Να είστε σίγουροι πως η αλήθεια θα λάμψει!

Ευχαριστούμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο για την στήριξη σας.

Manowar».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top