ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Hail Spirit Noir – Mayhem In Blue

Ιδιαίτερο ψυχεδελικό progressive black metal, με ένα πιο επιθετικό στιλ από εκείνο που μας είχαν συνηθίσει στις προηγούμενες δουλειές τους («Pneuma», «Oi Magoi») παίζουν οι Θεσσαλονικείς Hail Spirit Noir, στο νέο τους full length album. Το τρίο παρουσιάζει έξι ενδιαφέρουσες, υπνωτικές, ποικιλόμορφες και καλά δομημένες μελωδίες, οι οποίες αποπνέουν μυστήριο…

Ιδιαίτερο ψυχεδελικό progressive black metal, με ένα πιο επιθετικό στιλ από εκείνο που μας είχαν συνηθίσει στις προηγούμενες δουλειές τους («Pneuma», «Oi Magoi») παίζουν οι Θεσσαλονικείς Hail Spirit Noir, στο νέο τους full length album. Το τρίο παρουσιάζει έξι ενδιαφέρουσες, υπνωτικές, ποικιλόμορφες και καλά δομημένες μελωδίες, οι οποίες αποπνέουν μυστήριο και σε κάνουν να θες να τις ακούς ξανά και ξανά. Εξαιρετική είναι και η χρήση της λατέρνας στο κομμάτι «Lost in Satan’s Charms», η οποία δημιουργεί μια νοσταλγική ατμόσφαιρα. Το νέο ηχητικό ταξίδι που μας χαρίζει η μπάντα είναι μοναδικό, καθώς σε αυτό περιλαμβάνονται διάφορα όργανα και επιρροές,  δεμένες με μαεστρία και υπέροχα φωνητικά. Τη μίξη υπογράφει ο Δημήτρης Δούβρας, ενώ το mastering ο Alan Douches (Chelsea Wolfe, Motorhead).

Συγκρότημα: Hail Spirit Noir
Album: Mayhem In Blue
Εταιρία: Dark Essence Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 28/10/2016

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top