ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Haken: Νέο album και single για τους Άγγλους prog rockers

Δείτε το video του «Invasion» μέσα από το επερχόμενο «Virus». Οι Άγγλοι progressive rockers Haken κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Invasion», μέσα από το επερχόμενο album τους «Virus». Στις 19 του ερχόμενου μήνα από την InsideOut η κυκλοφορία του δίσκου. Δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο καλλιτεχνικά…

Δείτε το video του «Invasion» μέσα από το επερχόμενο «Virus».

Οι Άγγλοι progressive rockers Haken κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Invasion», μέσα από το επερχόμενο album τους «Virus». Στις 19 του ερχόμενου μήνα από την InsideOut η κυκλοφορία του δίσκου.

Δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο καλλιτεχνικά «Vector», οι Haken επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album «Virus». Το album περιλαμβάνει 11 τραγούδια, με πρώτο single το «Invasion».

Στιχουργικά, πρόκειται για ένα αρκετά «κλειστοφοβικό» album με αναφορές σε ψυχολογικά και ψυχιατρικά θέματα όπως η κατάθλιψη και οι αυτοκτονίες.

Για ακόμα μια φορά, οι Haken συνεργάζονται με τον κιθαρίστα των Periphery Adam «Nolly» Getgood, ο οποίος είχε αναλάβει την μίξη και στο «Vector».

Το tracklist του «Virus»:
01. Prosthetic
02. Invasion
03. Carousel
04. The Strain
05. Canary Yellow
06. Messiah Complex i: Ivory Tower
07. Messiah Complex ii: A Glutton for Punishment
08. Messiah Complex iii: Marigold
09. Messiah Complex iv: The Sect
10. Messiah Complex v: Ectobius Rex
11. Only Stars

 

HAKEN – VIRUS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top