ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Halestorm – Vicious

Με την τέταρτη δουλειά τους, οι Halestorm μοιάζουν να προσπαθούν να επανακτήσουν έλεγχο στην πορεία τους. Στο «Into The Wild» προσπάθησαν επιθετικά να αλλάξουν τον ήχο τους, όμως η αλήθεια είναι ότι μετά από τις δυο πρώτες καταιγιστικές δουλειές τους, η αλλαγή αυτή έπεσε κάπως βαριά στους οπαδούς. Το «Vicious»…

Με την τέταρτη δουλειά τους, οι Halestorm μοιάζουν να προσπαθούν να επανακτήσουν έλεγχο στην πορεία τους. Στο «Into The Wild» προσπάθησαν επιθετικά να αλλάξουν τον ήχο τους, όμως η αλήθεια είναι ότι μετά από τις δυο πρώτες καταιγιστικές δουλειές τους, η αλλαγή αυτή έπεσε κάπως βαριά στους οπαδούς. Το «Vicious» κινείται κάπου στο ενδιάμεσο, από τη μια χαλαρώνοντας τους ρυθμούς που κάλπαζαν στις πρώτες δουλειές του group, αλλά επιστρατεύοντας αραιά και που κάποια riffs τα οποία θυμίζουν εντονότερα τις καταβολές της μπάντας. Το αποτέλεσμα είναι ένα album το οποίο αποσπασματικά θα ικανοποιήσει τους φίλους τους, παρουσιάζοντας όμως και τις δυο πλευρές του νομίσματος. Είναι φανερό πως το «Vicious» έχει πολλές αδιάφορες και αδύναμες στιγμές, όμως από την άλλη δείχνει σημαντικά σημάδια συνθετικής ωρίμανσης. Αν και μετά από ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα η μπάντα φαίνεται να έχει χάσει τον προσανατολισμό της, προσωπικά νομίζω ότι σε μια από τις αμέσως επόμενες δουλειές της θα βρει την χρυσή τομή που θα την κάνει να δικαιώσει όλους αυτούς που την θεωρούσαν πολύ ελπιδοφόρα.

Συγκρότημα: Halestorm
Album: Vicious
Label: Atlantic
Ημ. Κυκλοφορίας: 27/07/2018

Αλλεργικός στους εγωκεντρικούς τύπους, τους ξερόλες και τους δήθεν, κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, την οποία και επιθυμεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Προσέχει να μένει όσο μπορεί μακριά από οποιουδήποτε είδους φανατισμένους ανθρώπους, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης ευφυΐας αλλά και ανασφάλειας του ατόμου. Η σχέση του με τη μουσική μπορεί να χαρακτηριστεί εθιστική, μιας και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει στερητικό σύνδρομο.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top