ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Harakiri For The Sky – Arson

Η γνώριμη μελαγχολία των Harakiri For The Sky είναι και εδώ παρούσα, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις της μπάντας. Για μια ακόμα φορά το συγκρότημα κάνει κατάθεση ψυχής, παρουσιάζοντας μας τις ετερόκλιτες επιρροές της που ξεκινούν από τον post και indie ήχο και φτάνουν ως το ακραίο metal. Ένα από τα…

Η γνώριμη μελαγχολία των Harakiri For The Sky είναι και εδώ παρούσα, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις της μπάντας. Για μια ακόμα φορά το συγκρότημα κάνει κατάθεση ψυχής, παρουσιάζοντας μας τις ετερόκλιτες επιρροές της που ξεκινούν από τον post και indie ήχο και φτάνουν ως το ακραίο metal. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα κομμάτια στο «Arson» είναι το «Heroin Waltz», με την μαγευτική του εισαγωγή, η οποία οδηγεί σε ένα έντονο αλλά ισορροπημένο «παιχνίδι» ανάμεσα σε post metal κιθάρες και blast beats. Οι προσεγμένοι στίχοι και μουσική, η έμπνευση αλλά και η μοναδική ατμόσφαιρα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το σύνολο της δουλειάς των Αυστριακών, ενώ στα συν σίγουρα είναι και η εξαιρετική διασκευή στο «Manifesto» των Graveyard Lovers, με guest στα φωνητικά την Silvi Bogojevic.

Συγκρότημα: Harakiri For The Sky
Album: Arson
Label: Art Of Propaganda
Ημ. Κυκλοφορίας: 16/02/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top