ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Harakiri For The Sky – III: Trauma

Άρτιες ποικιλόμορφες συνθέσεις, εμπνευσμένοι στίχοι – γροθιά στο στομάχι και παθιασμένη εξαιρετική απόδοση. Είναι τα βασικά στοιχεία που καθιστούν μία δουλειά σαν το «III:Trauma» των Harakiri For The Sky μοναδική. Αν και είναι μόλις η 3η δουλειά της post –black metal μπάντας (με τον M.S στα όργανα και τον J.J.…

Άρτιες ποικιλόμορφες συνθέσεις, εμπνευσμένοι στίχοι – γροθιά στο στομάχι και παθιασμένη εξαιρετική απόδοση. Είναι τα βασικά στοιχεία που καθιστούν μία δουλειά σαν το «III:Trauma» των Harakiri For The Sky μοναδική. Αν και είναι μόλις η 3η δουλειά της post –black metal μπάντας (με τον M.S στα όργανα και τον J.J. στο τραγούδι) από την Αυστρία έχει καταφέρει να κάνει και τα οκτώ χορταστικά (διάρκειας οκτώ λεπτών και άνω) και ανατριχιαστικά tracks της (γεννημένα εκεί που το black metal συναντά την ατμοσφαιρική post rock) να σε αιφνιδιάζουν με τις εναλλαγές τους από τη μελαγχολική μελωδία στα γρήγορα «μαστιγώματα», να σε αγγίζουν και να ξυπνούν τη δίψα σου για περισσότερη μουσική. Και είναι από τις λίγες ίσως περιπτώσεις που δεν πρέπει να επιλέξουμε τα τραγούδια που ξεχωρίζουν, διότι όλα είναι υψηλού επιπέδου και μάλλον έχουν μπει στη σωστή σειρά στο album. Εξαιρετικό και απαραίτητο.

Συγκρότημα: Harakiri For The Sky
Album: III: Trauma
Εταιρία: Art Of Propaganda
Ημ. Κυκλοφορίας: 22/07/2016

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top