ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE/TOP STORIES

Η Hasbro αγόρασε τα δικαιώματα δεκάδων metal συγκροτημάτων!

Η διάσημη εταιρία παιχνιδιών κάνει δυναμικό μπάσιμο στην μουσική βιομηχανία. Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Transformers και οι Power Rangers με τους High On Fire και τους Black Label Society του Zakk Wylde; Η απάντηση βρίσκεται στην Hasbro, την διασημότερη εταιρία κατασκευής παιχνιδιών. Η Hasbro ανακοίνωσε πριν από λίγες…

Η διάσημη εταιρία παιχνιδιών κάνει δυναμικό μπάσιμο στην μουσική βιομηχανία.

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Transformers και οι Power Rangers με τους High On Fire και τους Black Label Society του Zakk Wylde; Η απάντηση βρίσκεται στην Hasbro, την διασημότερη εταιρία κατασκευής παιχνιδιών.

Η Hasbro ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την εξαγορά της μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας Entertainment One (eOne), με το κόστος εξαγοράς να αγγίζει τα $4 δισεκατομμύρια δολάρια!

Στην eOne αξίζει να σημειωθεί ότι ανήκει και η Death Row Records, το εμβληματικό rap label με τα πιο «κακά παιδιά» του hip hop, όπως οι Dr. Dre, Snoop Dogg, Tupac και άλλους.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον συγκροτήματα όπως οι Opeth, In Flames (για την αγορά της Αμερικής), Crowbar, Whores, High On Fire, Hatebreed, Black Label Society, Ace Frehley και δεκάδες άλλα, θα λαμβάνουν τα δικαιώματα από τις πωλήσεις των δίσκων τους, από την εταιρία που κατασκευάζει την Monopoly, τον Potato Head και τους G.I. Joe!

Latest from CULTURE

Go to Top