ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Heart – Beautiful Broken

Επανηχογραφήσεις παλαιότερων τραγουδιών, κυρίως από τα 80s, με κάποια bonus κομμάτια που δεν είχαν τη δέουσα προσοχή αλλά τώρα έγιναν ντουέτο με τον James Hetfield των Metallica. Ένα album που έχει όλα όσα θέλουμε από τους Heart και τις αδερφές Wilson. Όμορφες μελωδίες, σκληρές κιθάρες, ακουστικές κιθάρες, ευαισθησία, μοντέρνο ήχο…

Επανηχογραφήσεις παλαιότερων τραγουδιών, κυρίως από τα 80s, με κάποια bonus κομμάτια που δεν είχαν τη δέουσα προσοχή αλλά τώρα έγιναν ντουέτο με τον James Hetfield των Metallica. Ένα album που έχει όλα όσα θέλουμε από τους Heart και τις αδερφές Wilson. Όμορφες μελωδίες, σκληρές κιθάρες, ακουστικές κιθάρες, ευαισθησία, μοντέρνο ήχο σε παλιότερες συνθέσεις, χρήση εγχόρδων και πλήκτρων και την ευαισθησία που έκανε τον Robert Plant να δακρύσει όταν τις είδε να διασκευάζουν το «Stairway To Heaven» των Led Zeppelin. Οι Heart είναι άκρως μελωδικές στα «Language Of Love», «Sweet Darling», επικές και πομπώδεις στο «Down On Me», συναισθηματικά φορτισμένες στο «Too». Το «Beautiful Broken» είναι το album που θα κάνει το καλοκαίρι μας πιο όμορφο και τις Heart βασίλισσες του καλοκαιρινού μας juke box.

Συγκρότημα: Heart
Album: Beautiful Broken
Label: Concord Bicycle Music
Ημ. Κυκλοφορίας: 08/07/2016

Γεννημένος τo 1968, ο Στέλιος Μπασμπαγιάννης, διαφωνεί με όλους. Όσους έχουν άποψη ,που δεν είναι η δική του και όσους δεν έχουν, γιατί δεν ασπάζονται τη δική του. Ασχολείται εδώ και χρόνια με την τέχνη της προώθησης θεραπευτικών ουσιών. Παράλληλα ασχολείται με την ευγενή τέχνη της μουσικής, ως συντάκτης σε διάφορα μέσα από το 1986. Το βιβλίο είναι η άλλη του μεγάλη αγάπη, που του επιτρέπει το ταξίδι ακόμη και ελλείψει χρημάτων. Πολιτικά ακραίος αντιπαθεί τη διαφθορά της αστικής δημοκρατίας, τον λαϊκισμό των Ελλήνων και τον υποκριτικό χαρακτήρα τους. Αν ήταν ζώο (κάποιοι λένε ότι είναι ) θα ήταν λύκος.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top