ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Henrik Palm: Ο πρώην κιθαρίστας των Ghost κυκλοφορεί solo album

Στις 16 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «Poverty Metal». Ο Henrik Palm, πρώην μέλος των Ghost κατά την διάρκεια της ηχογράφησης και της περιοδείας για το «Meliora», ανακοίνωσε το solo album του, «Poverty Metal». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Φινλανδική Svart Records στις 16 Οκτωβρίου, με τα δύο πρώτα singles…

Στις 16 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «Poverty Metal».

Ο Henrik Palm, πρώην μέλος των Ghost κατά την διάρκεια της ηχογράφησης και της περιοδείας για το «Meliora», ανακοίνωσε το solo album του, «Poverty Metal».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Φινλανδική Svart Records στις 16 Οκτωβρίου, με τα δύο πρώτα singles «Concrete Antichrist» και «Nihilist» να κάνουν πρεμιέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Παρόλο που τα τραγούδια δεν έχουν άμεση σχέση με τον ήχο των Σουηδών retro rockers, ο ακροατής θα βρει κοινά στοιχεία, με τον Palm να αποδεικνύει πως είναι εξαιρετικά ταλαντούχος συνθέτης.

Ο Palm χαρακτήρισε τα νέα του κομμάτια ως ωμό punk με στοιχεία από Trouble, Celtic Frost και My Bloody Valentine. Ο ίδιος πάντως δείχνει να μην δίνει σημασία σε υπό-είδη μουσικής, τονίζοντας για το album του: «Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να εξερευνώ. Δεν με ενδιαφέρει πως θα χαρακτηρίσεις την μουσική μου. Το συναίσθημα και η ταυτότητα είναι πιο σημαντικά».

Ο Palm ήταν ένας από τα τέσσερα πρώην μέλη των Ghost που έκαναν αγωγή και μήνυση στον Tobias Forge για διαφυγόντα κέρδη, με την υπόθεση ωστόσο να χάνεται και οι ίδιοι να αναγκάζονται να πληρώσουν όλα τα δικαστικά έξοδα.

Το 2017 ο Palm είχε κυκλοφορήσει το album «Many Days».

Το tracklist του «Poverty Metal»:
01. Bully
02. Sugar
03. Concrete Antichrist
04. Given Demon
05. Destroyer
06. Nihil
07. Nihilist
08. Last Christmas

HENRIK PALM – POVERTY METAL

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top