ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Hot Wheels: Κυκλοφορεί 5 συλλεκτικά Led Zeppelin οχήματα!

Ένα ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους fans του συγκροτήματος. Η Hot Wheels βγάζει στην αγορά την ιδανική εποχή μια νέα σειρά με πέντε συλλεκτικά οχήματα εμπνευσμένα από τους Led Zeppelin. Πρόκειται για πέντε συλλεκτικές ρεπλίκες, εμπνευσμένες από τα studio album και σημαντικές περιοδείες των rock θρύλων. Το πρώτο συλλεκτικό μοντέλο…

Ένα ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους fans του συγκροτήματος.

Η Hot Wheels βγάζει στην αγορά την ιδανική εποχή μια νέα σειρά με πέντε συλλεκτικά οχήματα εμπνευσμένα από τους Led Zeppelin.

Πρόκειται για πέντε συλλεκτικές ρεπλίκες, εμπνευσμένες από τα studio album και σημαντικές περιοδείες των rock θρύλων.

Το πρώτο συλλεκτικό μοντέλο τιτλοφορείται «Haulin’ Gas» και πρόκειται για ένα κλασικό tour bus από τα 60s σε μαύρο/ασημί χρώμα, στο πλάι του οποίου διακρίνεται και το φλεγόμενο αερόπλοιο Hindenburg.

Το δεύτερο μοντέλο, «Super Van», φέρει το λογότυπο της μπάντας σε ροζ φόντο καθώς και τον καπνό που υπάρχει στο «Led Zeppelin II». Επιπλέον, στην πινακίδα διαβάζουμε «LOTALUV», με την αναφορά στο κλασικό «Whole Lotta Love».

Το τρίτο συλλεκτικό μοντέλο έχει τίτλο «Combat Medic» και πρόκειται για ένα λευκό van με ψυχεδελικό artwork εμπνευσμένο από το «Led Zeppelin III» στις δύο άκρες του.

Η Hot Wheels δίνει συνέχεια με το τέταρτο μοντέλο, «67 Austin Mini Van», το οποίο είναι εμπνευσμένο από το τέταρτο album της μπάντας, με τα τέσσερα χαρακτηριστικά σύμβολα, ένα για κάθε μέλος του group να κοσμούν την διακόσμηση του.

Το πέμπτο και τελευταίο μοντέλο «Hiway Hauler» είναι αφιερωμένο στο tour που έκαναν οι Led Zeppelin στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1975. Σε αυτό διακρίνεται η σημαία της χώρας ενώ υπάρχει και το Swan Song λογότυπο.

Τα νέα μοντέλα Hot Wheels θα είναι διαθέσιμα μέσα στον μήνα, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hot Wheels βγάζει συλλεκτικά οχήματα εμπνευσμένα από rock μπάντες. Στο παρελθόν έχει κάνει το ίδιο με τους Beatles και τους Grateful Dead.

HAULIN’ GAS
SUPER VAN
COMBAT MEDIC
67 AUSTIN MINI VAN
HIWAY HAULER

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top