ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι αυθεντικοί Hellacopters επανασυνδέονται για το Sweden Rock Festival!

Σύμφωνα με το SVT.se, το αυθεντικό line up των Σουηδών garage rockers The Hellacopters θα επανασυνδεθεί με αφορμή την 20η επέτειο της κυκλοφορίας του πρώτου τους album «Supershitty To The Max!», με μια special εμφάνιση στο επόμενο Sweden Rock Festival που θα λάβει χώρα στο Sölvesborg μεταξύ 8 – 11…

Σύμφωνα με το SVT.se, το αυθεντικό line up των Σουηδών garage rockers The Hellacopters θα επανασυνδεθεί με αφορμή την 20η επέτειο της κυκλοφορίας του πρώτου τους album «Supershitty To The Max!», με μια special εμφάνιση στο επόμενο Sweden Rock Festival που θα λάβει χώρα στο Sölvesborg μεταξύ 8 – 11 Ιουνίου 2016!

Για την επόμενη χρονιά έχει επίσης προγραμματιστεί και η επανακυκλοφορία του album σε βινύλιο, το οποίο χάρισε στην μπάντα το βραβείο του Σουηδικού Grammy στην κατηγορία «Best Hard Rock/Metal».

Το «Supershitty To The Max!» κυκλοφόρησε το 1996 σε 500 κόπιες βινυλίου και μερικούς μήνες αργότερα, το 1997, βγήκε και σε CD. Ακολούθησε μια δεύτερη κοπή βινυλίου σε 1,500 κόπιες.

Τους Hellacopters ίδρυσαν το 1994 ο drummer των Entombed Nicke Andersson (κιθάρα, φωνή) και ο κιθαρίστας των Backyard Babies Dregen. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2007 μετά την κυκλοφορία του έβδομου studio album τους «Head Off» το οποίο περιελάμβανε αποκλειστικά διασκευές.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top