ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Arcs του Dan Auerbach ανακοίνωσαν τη νέα τους κυκλοφορία!

Μετά το ντεμπούτο τους «Yours, Dreamily», οι Arcs, το νέο supergroup του Dan Auerbach των Black Keys, ανακοίνωσαν τη νέα τους κυκλοφορία! Πρόκειται για το limited edition 10ιντσο LP «The Arcs vs. The Inventors Vol. 1» το οποίο θα βγει στην αγορά στις 27 Νοέμβρη και θα περιλαμβάνει τις συμμετοχές…

Μετά το ντεμπούτο τους «Yours, Dreamily», οι Arcs, το νέο supergroup του Dan Auerbach των Black Keys, ανακοίνωσαν τη νέα τους κυκλοφορία!

Πρόκειται για το limited edition 10ιντσο LP «The Arcs vs. The Inventors Vol. 1» το οποίο θα βγει στην αγορά στις 27 Νοέμβρη και θα περιλαμβάνει τις συμμετοχές των Dr. John στο πιάνο καθώς και του David Hidalgo των Los Lobos.

«Με αυτό το project ρίχνουμε ματιές στο παρελθόν και προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι φρέσκο. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που θαυμάζουμε και ελπίζουμε να μάθουμε αρκετά πράγματα».

Τα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο «The Arcs vs. The Inventors Vol. 1» είναι:

01 Skull Session (ft. Dr. John)
02 Young
03 Virginia Slim (ft. Dr. John and David Hidalgo)
04 Blessed & Burned (ft. Dr. John and David Hidalgo)
05 Janitor (ft. Dr. John)
06 Between the Devil and the Deep Blue Sea (ft. Dr. John)

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top