ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Avantasia θέλουν να εκπροσωπήσουν τη Γερμανία στη Eurovision!

Το project του Tobias Sammet των Edguy, Avantasia, είναι ανάμεσα στους τελικούς διαγωνιζόμενους που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για να εκπροσωπήσουν τη Γερμανία στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας τον Μάη. Οι Avantasia συμμετέχουν με το νέο τους single «Mystery Of A Blood…

Το project του Tobias Sammet των Edguy, Avantasia, είναι ανάμεσα στους τελικούς διαγωνιζόμενους που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για να εκπροσωπήσουν τη Γερμανία στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας τον Μάη.

Οι Avantasia συμμετέχουν με το νέο τους single «Mystery Of A Blood Red Rose» με τον Sammet να εξηγεί την απόφαση του αυτή: «Εϊναι κάπως ασυνήθιστο στην τέχνη να πρέπει να διαγωνιστείς κάποιον άλλον. Φαίνεται λίγο σα να βρισκόμαστε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε κάθε περίπτωση, ποιός είμαι εγώ που θα πω όχι σε μια τόσο μεγάλη ευκαιρία προώθησης; Μέσα σε 3 λεπτά θα δείξουμε σε εκατομμύρια κόσμου πως υπάρχουμε».

Ο τελικός διαγωνισμός για την επιλογή του Γερμανικού τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στη Eurovision θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου με τις παρακάτω συμμετοχές:

* AVANTASIA – «Mystery Of A Blood Red Rose»
* ALEX DIEHL – «Nur ein Lied»
* ELLA ENDLICH – «Adrenalin
* GREGORIAN – «Masters Of Chant»
* JAMIE-LEE KRIEWITZ – «Ghost»
* JOCO – «Full Moon»
* KEØMA – «Protected»
* LAURA PINSKI – «Under The Sun We Are One»
* LUXUSLÄRM – «Solange Liebe in mir wohnt»
* WOODS OF BIRNAM – «Lift Me Up (From The Underground)»

Το «Mystery Of A Blood Red Rose» βρίσκεται στο νέο – έβδομο συνολικά – studio album του συγκροτήματος με τίτλο «Ghostlights» που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου απο την Nuclear Blast.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 12 κομμάτια και την παραγωγή του έχει αναλάβει ο Michael Rodenberg.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top