ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Dream Theater θα παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους studio album

Οι Dream Theater σκοπεύουν να παρουσιάσουν ζωντανά στην επερχόμενη Ευρωπαική τους περιοδεία το νέο τους studio album. Όπως θυμάστε, την περασμένη εβδομάδα, οι Αμερικανοί progressive metallers είχαν προιδεάσει τους οπαδούς τους για μια σημαντική ανακοίνωση, την οποία και έκαναν σήμερα. Έτσι, ο διάδοχος του «Dream Theater» θα παρουσιατεί για πρώτη…

Οι Dream Theater σκοπεύουν να παρουσιάσουν ζωντανά στην επερχόμενη Ευρωπαική τους περιοδεία το νέο τους studio album.

Όπως θυμάστε, την περασμένη εβδομάδα, οι Αμερικανοί progressive metallers είχαν προιδεάσει τους οπαδούς τους για μια σημαντική ανακοίνωση, την οποία και έκαναν σήμερα.

Έτσι, ο διάδοχος του «Dream Theater» θα παρουσιατεί για πρώτη φορά στις 18 Φεβρουαρίου 2016 στο Λονδίνο καθώς και στις υπόλοιπες πόλεις που θα εμφανιστεί το συγκρότημα, με τις πρώτες ημερομηνίες να περιλαμβάνουν την Ολλανδία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Οι πληροφορίες του νέου album των Dream Theater αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top