ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Obsessed επιστρέφουν!

Οι Αμερικανοί doomsters Obsessed επιστρέφουν και μάλιστα σύντομα πρόκειται να μπουν στο studio για την σύνθεση και ηχογράφηση ενός νέου album! Την είδηση έδωσε πρώτος ο Wino, ο οποίος σε ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε την επιστροφή των doom θρύλων. «Όλο και περισσότεροι φίλοι σε ολόκληρο τον κόσμο…

Οι Αμερικανοί doomsters Obsessed επιστρέφουν και μάλιστα σύντομα πρόκειται να μπουν στο studio για την σύνθεση και ηχογράφηση ενός νέου album!

Την είδηση έδωσε πρώτος ο Wino, ο οποίος σε ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε την επιστροφή των doom θρύλων.

«Όλο και περισσότεροι φίλοι σε ολόκληρο τον κόσμο μου ζητούσαν να φέρω πίσω τους Obsessed και έτσι αποφάσισα να τους αναστήσω» τονίζεται στην ανακοίνωση του Wino.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Dave Sherman και Brian Constantino, τους οποίους ο Wino χαρακτήρισε ατρόμητους και ταγμένους στη μουσική.

Δείτε την ανακοίνωση του Wino για την επανασύνδεση των Obsessed, όπως ανέβηκε στο Facebook.

Obsessednote

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top