ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Pain Of Salvation ετοιμάζουν το νέο τους concept album

Το δέκατο studio album τους, το οποίο μάλιστα αναμένεται να είναι concept, έχουν στα σκαριά οι Pain Of Salvation, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του ηγέτη των Σουηδών Daniel Gildenlow. Ο Gildenlow δήλωσε ενθουσιασμένος απο τη συνεργασία του με τον Ragnal Zolberg λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχει χημεία μεταξύ τους: «Είναι απο…

Το δέκατο studio album τους, το οποίο μάλιστα αναμένεται να είναι concept, έχουν στα σκαριά οι Pain Of Salvation, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του ηγέτη των Σουηδών Daniel Gildenlow.

Ο Gildenlow δήλωσε ενθουσιασμένος απο τη συνεργασία του με τον Ragnal Zolberg λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχει χημεία μεταξύ τους: «Είναι απο τους λίγους ανθρώπους που μουσικά ταιριάζω τόσο πολύ. Ταιριάζουμε και ταυτιζόμαστε απόλυτα».

Σε ότι έχει να κάνει με το ύφος των νέων κομματιών, ο Gildenlow δήλωσε: «Θα είναι μια επιστροφή στις πιο heavy φόρμες της μπάντας. Θέλω να δω τι θα κάνω στο studio».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Pain Of Salvation ήταν το περσινό ακουστικό «Falling Home».

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top