ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πρώην μπάντα του Miles Kane The Little Flames κυκλοφορεί «χαμένο» album

Το προηγούμενο συγκρότημα του Miles Kane, οι Little Flames, θα κυκλοφορήσουν ένα «χαμένο» album μέσα στην εβδομάδα! Σύμφωνα με το Live 4 Ever, το συγκρότημα από το Liverpool θα ρίξει στην αγορά την Παρασκευή 4 Μάρτη το album «The Day Is Not Today», το οποίο θα αποτελεί μέρος των επανακυκλοφοριών…

Το προηγούμενο συγκρότημα του Miles Kane, οι Little Flames, θα κυκλοφορήσουν ένα «χαμένο» album μέσα στην εβδομάδα!

Σύμφωνα με το Live 4 Ever, το συγκρότημα από το Liverpool θα ρίξει στην αγορά την Παρασκευή 4 Μάρτη το album «The Day Is Not Today», το οποίο θα αποτελεί μέρος των επανακυκλοφοριών της Deltasonic Records.

Το album θα είναι διαθέσιμο και σε έγχρωμο βινύλιο, την Record Store Day, στις 16 Απρίλη.

Μιλώντας για την κυκλοφορία ο Kane τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους ο δίσκος θα κυκλοφορήσει. Με τους Little Flames πέρασα υπέροχα και έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από αυτόν τον δίσκο».

Θυμίζουμε πως η νέα δισκογραφική δουλειά των Last Shadow Puppets με τίτλο «Everything You’ve Come To Expect» θα κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα του ερχόμενου Απρίλη.

Οι Last Shadow Puppets θα βρίσκονται στη χώρα μας στο πλαίσιο του φετινούRockwave Festival μαζί με τους Dropkick Murphys, Turbonegro, Whereswilder και Callas, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top