ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πρώτη ανακοίνωση για το Fuzztastic Planet Festival 2016

Οι διοργανωτές του Fuzztastic Planet Festival ανακοίνωσαν το πρώτο όνομα που θα εμφανιστεί ζωντανά το διήμερο 30 – 31 Ιουλίου 2016 στη Δράμα. Το Yeti προσγειώθηκε. Το επόμενο καλοκαίρι οι Green Yeti θα κατασπαράξουν τον πλανήτη μας! Με μέλη των Reversed Nature (κιθαρίστας), 9oz. of Nothing (πρώην ντράμερ) και Brotherhood…

Οι διοργανωτές του Fuzztastic Planet Festival ανακοίνωσαν το πρώτο όνομα που θα εμφανιστεί ζωντανά το διήμερο 30 – 31 Ιουλίου 2016 στη Δράμα.

Το Yeti προσγειώθηκε. Το επόμενο καλοκαίρι οι Green Yeti θα κατασπαράξουν τον πλανήτη μας!

Με μέλη των Reversed Nature (κιθαρίστας), 9oz. of Nothing (πρώην ντράμερ) και Brotherhood Of Sleep (μπασίστας), οι Yetis δεν είναι άγνωστοι στην Ελληνική heavy rock σκηνή.

Σχηματίσθηκαν στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια, ενώ έχουν ανοίξει για τη συναυλία των Dopelord και Stoned Jesus, σε μία εκπληκτική εμφάνιση που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη παρακάτω:

Το ντεμπούτο τους αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 και μπορούμε να σας πούμε από τώρα ότι είναι ένα αιμοβόρο θηρίο. Τερατώδη riffs, ζοφερή ατμόσφαιρα, διαστημικά φωνητικά, ομιχλώδης ψυχεδέλεια!

Περισσότεροι Yeti εδώ:

Για συμμετοχή στο φεστιβάλ πατήστε εδώ.

Η προπώληση εισιτηρίων και camping passes θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top