ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Η Taylor Swift έχει… κάτι από Ihsahn στο νέο της album

Δείτε την εκπληκτική ομοιότητα στο artwork των δύο δίσκων. Η Taylor Swift κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή 24 Ιουλίου το όγδοο album της «Folklore». Η είδηση κανονικά δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει και πολύ τους rock/metal fans, ωστόσο οι πιο προσεκτικοί διέκριναν την εκπληκτική ομοιότητα που υπάρχει στο εξώφυλλο του album…

Δείτε την εκπληκτική ομοιότητα στο artwork των δύο δίσκων.

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή 24 Ιουλίου το όγδοο album της «Folklore». Η είδηση κανονικά δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει και πολύ τους rock/metal fans, ωστόσο οι πιο προσεκτικοί διέκριναν την εκπληκτική ομοιότητα που υπάρχει στο εξώφυλλο του album της, με αυτό στο τελευταίο EP του Ihsahn, «Telemark» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Ο ίδιος ο frontman των Emperor ανέβασε στο διαδίκτυο τα δύο artworks, με τις ομοιότητες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές, έστω και αν σε αυτό της Swift, η φιγούρα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ποζάρει στο δάσος.

«Είδατε το νέο album της Taylor Swift; Μου αρέσει το design» έγραψε στο Instagram ο Ihsahn, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Vegard Sverre Tveitan. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανάρτηση του σχεδιαστή του εξωφύλλου του «Telemark», David Thiérrée, ο οποίος έγραψε: «Φίλοι μου, φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι το νέο εξώφυλλο της Taylor Swift είναι metal… Αρκετά ίδιο και με αυτό που έκανα για τον Ihsahn. Θα το είχα κάνει εγώ για αυτή, πιθανότατα και με καλύτερη τιμή από αυτήν που πλήρωσε».

Δείτε την ανάρτηση του Ihsahn με τα εξώφυλλα των δυο δίσκων:

https://www.instagram.com/p/CDExVRsF_Fn/

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top