ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ian Anderson: «Πάσχω από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια»

Ο εγκέφαλος των Jethro Tull διαγνώστηκε με την ασθένεια πριν από δύο χρόνια. Ο Ian Anderson των Jethro Tull αποκάλυψε πως εδώ και δύο χρόνια πάσχει από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια. «Το παλεύω και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω» η δήλωση του βετεράνου μουσικού στο Big Interview του Dan Rather. «Υπάρχουν περίοδοι…

Ο εγκέφαλος των Jethro Tull διαγνώστηκε με την ασθένεια πριν από δύο χρόνια.

Ο Ian Anderson των Jethro Tull αποκάλυψε πως εδώ και δύο χρόνια πάσχει από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια. «Το παλεύω και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω» η δήλωση του βετεράνου μουσικού στο Big Interview του Dan Rather.

«Υπάρχουν περίοδοι που η πάθηση βρίσκεται σε έξαρση και έχω προβλήματα στην αναπνοή μου. Μπορεί για 2-3 εβδομάδες να έχω σοβαρό πρόβλημα, ειδικά όταν πρόκειται να ανέβω στην σκηνή για κάποιο show» είπε στην συνέντευξη του ο Anderson.

Τους τελευταίους μήνες πάντως, ο Άγγλος μουσικός δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση: «Δεν είχα κάποιο σοβαρό επεισόδιο. Παίρνω όλα τα φάρμακα μου. Προσπαθώ να βρίσκομαι σε περιβάλλον με καθαρό αέρα, γνωρίζω όμως ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες. Πάντως μέχρι στιγμής, δεν έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητα μου».

Ο Anderson δήλωσε ακόμα πως δεν έχει επηρεαστεί η ψυχολογία του: «Δεν πρέπει να παραδοθείς και να αφεθείς στην μοίρα σου. Πρέπει συνεχώς να προσπαθείς και να κάνεις πράγματα».

Latest from IN FOCUS

Go to Top