Με αφορμή τον τρίτο τους ολοκληρωμένο δίσκο, οι Aherusia έδωσαν τις κανονικές τους συναυλίες μα ήθελαν και κάτι παραπάνω. Μια παράσταση σε θεατρικό σανίδι, στην οποία παίζουν όλο το δίσκο ζωντανά και στη σκηνή οι γυναίκες και οι άνδρες του Χορού φωνάζουν, χορεύουν και τρέμουν.

Ο Προμηθέας από πάνω τους, αλυσοδεμένος, βασανίζεται για τους ανθρώπους που αξίζουν τα πάντα μα δεν το καταλαβαίνουν. Το συγκρότημα, απέναντι από τον Προμηθέα και αόρατο για τα μάτια του κοινού, μόνο με τα απαραίτητα όργανα, αποδίδει το δίσκο, καταφέρνοντας να τον μετατρέψει σε μια εμπειρία τελείως διαφορετική απ’ αυτή μιας απλής και συνηθισμένης συναυλίας.

Όταν η αλήθεια παρουσιάζεται απλά και ωμά στους ανθρώπους, αυτοί δεν τη δέχονται, πρέπει να την κατανοήσουν από μόνοι τους. Και για μια ώρα, αυτό προσπαθεί να κάνει και το κοινό. Φυσικά, αυτή η παρουσίαση θεωρεί πως απευθύνεται σε όποιον γνωρίζει πλέον καλά το ύφος και το επίπεδο του δίσκου. Folk με την πραγματική έννοια της λέξης, black metal, τραγικά, μακριά από τη συμβατική έννοια που έχει αποκτήσει πλέον, αυτή η μουσική. Αν μπορείτε να φανταστείτε την κυριολεκτική έννοια της μουσικής παράδοσης, αυτή είναι εδώ. Concept όχι μόνο στο θεματικό του μέρος μα και στο μουσικό, παρασέρνει τον θεατή σε μια δίνη από την οποία δε θέλουμε να βγούμε μα ταυτόχρονα επιθυμούμε να έρθει επιτέλους η λύτρωση. Ο Εωσφόρος της χώρας μας προσπαθεί να μας κάνει να δούμε πέρα από τα δεσμά μας και να μάθουμε να διώχνουμε μόνοι μας το σκοτάδι της συναισθηματικής μας ανυπαρξίας. Για ένα μήνα ακόμα θα το τολμάνε αυτό στην παράστασή τους οι Aherusia, όσοι επαναστατικοί προσέλθετε.

Γεννημένος το 1985, ο Αλέξης αποφάσισε σχετικά νωρίς πως δεν είναι για τίποτα. Στο αέναο ταξίδι της αυτοβελτίωσής του μένει μόνος στη μοναδική σπηλιά της Αθήνας με γρήγορο Internet, μακριά από το σάπιο προσανατολισμό της κοινωνίας. Παρέα του κρατάνε οι μουσικές, οι σειρές, οι ταινίες και τα βιβλία, κατά προτίμηση αυτά με τις ζωγραφιές. Μοναδικό του όνειρο το ταξίδι στο χρόνο για να δει τους Iron Maiden live το 1984 και τους Judas Priest live το 1979.