ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Interpol – Marauder

Η πρώτη γεύση που πήρα από το έκτο album των Interpol ήταν το «Rover», το κιθαριστικό κύμα του οποίου παρασέρνει τα πάντα. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι Αμερικανοί ποτέ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το ντεμπούτο τους «Turn On The Bright Lights», με το «Marauder» να αποτελεί ακόμα μια back to basics…

Η πρώτη γεύση που πήρα από το έκτο album των Interpol ήταν το «Rover», το κιθαριστικό κύμα του οποίου παρασέρνει τα πάντα. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι Αμερικανοί ποτέ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το ντεμπούτο τους «Turn On The Bright Lights», με το «Marauder» να αποτελεί ακόμα μια back to basics προσπάθεια για τον Paul Banks και την παρέα του. Αν σας αρέσει ο «κλειστοφοβικός» τους ήχος, το έκτο album της μπάντας από το Manhattan θα σας χαρίσει αρκετές συγκινήσεις, με το μελωδικό «Flight Of Fancy» και το σχεδόν χορευτικό επιλογικό «It Probably Matters» να αποτελούν τα προσωπικά μου highlights. Αν πάλι αναζητάτε κάτι το καινούριο, μάλλον θα μείνετε με την όρεξη. Αυτό που πρέπει να πιστώσουμε πάντως στους Interpol είναι η προσήλωση στον ήχο που αγαπάνε και υπηρετούν, καθώς και η αγάπη τους για το θορυβώδες κιθαριστικό rock. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε.

Συγκρότημα: Interpol
Album: Marauder
Label: Matador
Ημ. Κυκλοφορίας: 24/08/2018

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top