ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Iron Maiden και West Ham έβγαλαν τη φανέλα της χρονιάς

Με Steve Harris και Pablo Zabaleta η παρουσίαση της. Η West Ham δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στην φετινή Premier League όντας οριακά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, όμως σε επίπεδο marketing έδωσε έναν λόγο στους fans της για να χαμογελάσουν. Η ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου…

Με Steve Harris και Pablo Zabaleta η παρουσίαση της.

Η West Ham δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στην φετινή Premier League όντας οριακά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, όμως σε επίπεδο marketing έδωσε έναν λόγο στους fans της για να χαμογελάσουν.

Η ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου συνεργάστηκε με τους Iron Maiden για μια συλλεκτική φανέλα σε ένα μουσικό-ποδοσφαιρικό crossover που αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Πίσω από την κίνηση δεν θα μπορούσε να βρίσκεται άλλος εκτός από τον Steve Harris ηγέτη και μπασίστα των Iron Maiden, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του συγκροτήματος εδώ και δεκαετίες.

Η συλλεκτική φανέλα έχει τίτλο Die With Your Boots On και στην παρουσίασή της ο Harris φωτογραφήθηκε μαζί με τον αμυντικό της ομάδας, Pablo Zabaleta.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top