ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ήρθε το Metallica Mondays με δωρεάν streaming συναυλιών!

Δείτε την πρώτη συναυλία από το Slane Castle της Ιρλανδίας. Οι Metallica ανακοίνωσαν το νέο project #MetallicaMondays, όπου κάθε Δευτέρα θα ανεβάζουν στο διαδίκτυο για δωρεάν streaming μερικές από τις πιο πρόσφατες συναυλίες τους. «Μένουμε στο σπίτι και παρακολουθούμε συναυλίες» το μήνυμα του συγκροτήματος στους fans. Οι Metallica μας δίνουν…

Δείτε την πρώτη συναυλία από το Slane Castle της Ιρλανδίας.

Οι Metallica ανακοίνωσαν το νέο project #MetallicaMondays, όπου κάθε Δευτέρα θα ανεβάζουν στο διαδίκτυο για δωρεάν streaming μερικές από τις πιο πρόσφατες συναυλίες τους. «Μένουμε στο σπίτι και παρακολουθούμε συναυλίες» το μήνυμα του συγκροτήματος στους fans.

Οι Metallica μας δίνουν ακόμα έναν λόγο για να μην πλήττουμε όσο μένουμε σπίτι. Οι heavy metal θρύλοι ανακοίνωσαν την διαδικτυακή σειρά #MetallicaMondays μέσω YouTube, εκεί όπου θα μπορούμε να απολαμβάνουμε πρόσφατο συναυλιακό υλικό του group.

Η πρεμιέρα έγινε πριν από λίγες ώρες με το συγκρότημα να ανεβάζει την συναυλία που έδωσε στο Slane Castle της Ιρλανδίας, στις 8 Ιουνίου 2019.

#MetallicaMondays: Live at Slane Castle – June 8, 2019

We're kicking off the first show in our #MetallicaMondays series tonight! You can tune in right here 8 PM EDT to watch the full performance of Metallica: Live at Slane Castle – June 8, 2019.

Gepostet von Metallica am Montag, 23. März 2020

«Μπορεί να κάνουμε το καθήκον μας και να μένουμε σπίτι, όμως μας λείπει η live μουσική. Τι θα λέγατε λοιπόν να βλέπατε μερικές από τις συναυλίες μας από απόσταση; Αυτούς τους δύσκολους καιρούς είμαστε ενωμένοι. Με αυτές τις σκέψεις απολαύστε τους Metallica από την άνεση του καναπέ σας!» αναφέρει το μήνυμα της μπάντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συντονιστείτε στο κανάλι των Metallica στο YouTube για όλες τις επόμενες συναυλίες του group που θα κάνουν τις Δευτέρες μας λίγο πιο ευχάριστες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top