ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Jay Weinberg (Slipknot): Ψηφίστηκε καλύτερος metal drummer για το 2019

Οι αναγνώστες του Music Radar του έδωσαν την πρώτη θέση. Το Music Radar διενήργησε online ψηφοφορία για τον κορυφαίο metal drummer του 2019 με τον Jay Weinberg των Slipknot να συγκεντρώνει την προτίμηση του κοινού Ο Weinberg άφησε στην δεύτερη θέση τον Paul Bostaph των Slayer και στην τρίτη τον…

Οι αναγνώστες του Music Radar του έδωσαν την πρώτη θέση.

Το Music Radar διενήργησε online ψηφοφορία για τον κορυφαίο metal drummer του 2019 με τον Jay Weinberg των Slipknot να συγκεντρώνει την προτίμηση του κοινού

Ο Weinberg άφησε στην δεύτερη θέση τον Paul Bostaph των Slayer και στην τρίτη τον Ray Luzier των Korn, ενώ παρακάτω βρίσκουμε τους Jocke Wallgren (Amon Amarth), Chris Kontos (Machine Head) και Christoph Schneider (Rammstein).

Ο Weinberg σε μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τους fans που τον έφεραν στην κορυφή της σχετικής λίστας, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το 2020 και τις επερχόμενες συναυλιακές υποχρεώσεις των Slipknot.

Ο Jay Weinberg, γιός του Max Weinberg της E-Street Band, μπήκε στους Slipknot το 2013 μετά την αποχώρηση του Joey Jordison.

Αναλυτικά οι προτιμήσεις των αναγνωστών του Music Radar για τον καλύτερο metal drummer του 2019:
01. Jay Weinberg, Slipknot
02. Paul Bostaph, Slayer
03. Ray Luzier, Korn
04. Jocke Wallgren, Amon Amarth
05. Chris Kontos, Machine Head
06. Christoph Schneider, Rammstein
07. Art Cruz, Lamb Of God
08. Jason Bittner, Overkill

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top