ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Jeff Beck και Johnny Depp διασκευάζουν το «Isolation» του John Lennon!

Δείτε το lyric video της συνεργασίας των δύο αντρών. Ο σπουδαίος κιθαρίστας Jeff Beck και ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την διασκευή στο «Isolation», του θρυλικού John Lennon. Δείτε το lyric video του τραγουδιού που έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες. Οι δύο άντρες είχαν παρουσιάσει…

Δείτε το lyric video της συνεργασίας των δύο αντρών.

Ο σπουδαίος κιθαρίστας Jeff Beck και ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την διασκευή στο «Isolation», του θρυλικού John Lennon. Δείτε το lyric video του τραγουδιού που έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Οι δύο άντρες είχαν παρουσιάσει ζωντανά το κομμάτι σε κάποια σποραδικά shows που είχαν εμφανιστεί μαζί, ωστόσο τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε το «Isolation» και στην studio εκτέλεση του.

Το ντουέτο έχει περάσει αρκετό διάστημα μαζί τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τα όσα έχουν κατά καιρούς ανακοινώσει, στο μέλλον πρόκειται να κυκλοφορήσουν περισσότερη μουσική.

«Θα ακούσετε περισσότερα από εμένα και τον Johnny στο μέλλον. Προς το παρόν ελπίζουμε να σας αρέσει η διασκευή στο κλασικό τραγούδι του Lennon» είπε στην ανακοίνωση του ο Beck.

Latest from TOP STORIES

Go to Top