ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Jesse Leach: «Έτοιμος ο δεύτερος δίσκος των Times Of Grace»

Ο frontman των Killswitch Engage ενημερώνει τους fans. Ο νέος, δεύτερος δίσκος των Times Of Grace είναι έτοιμος, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Jesse Leach. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του σύμφωνα με τον τραγουδιστή των Killswitch Engage. 9 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εκπληκτικού πρώτου τους album «Hymns Of…

Ο frontman των Killswitch Engage ενημερώνει τους fans.

Ο νέος, δεύτερος δίσκος των Times Of Grace είναι έτοιμος, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Jesse Leach. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του σύμφωνα με τον τραγουδιστή των Killswitch Engage.

9 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εκπληκτικού πρώτου τους album «Hymns Of A Broken Man», το side project των Jesse Leach και Adam Dutkiewicz έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις και του δεύτερου δίσκου.

«Ο δίσκος είναι έτοιμος. Έχουμε υλικό για έναν full-length δίσκο, αλλά και για ένα EP αργότερα» είπε ο Leach σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε.

«Νομίζω ότι πρόκειται για τον καλύτερο δίσκο που έχουμε κάνει στην καριέρα μας εγώ και ο Adam. Είμαι πολύ περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα» πρόσθεσε.

Για το ύφος του δίσκου: «Είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο μας δίσκο και αυτή είναι η πρόκληση. Θα έλεγα πως είναι περισσότερο rock, περισσότερο stoner, πιο post-metal και με αρκετά στοιχεία από blues».

Ο Leach μίλησε για την συνθετική ελευθερία που του δίνουν οι Times Of Grace, λέγοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Dutkiewicz μοιράστηκαν τα φωνητικά.

Για το πότε θα κυκλοφορήσει το album: «Ελπίζω πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Θέλουμε τα πάντα να έχουν καλλιτεχνική αρτιότητα. Δουλεύουμε στο παρασκήνιο έτσι ώστε όλα να πάρουν τον δρόμο τους, αφού πρώτα βρούμε και δισκογραφική εταιρία».

Οι Times Of Grace μπήκαν στο Signature Sound studio, στο San Diego της Καλιφόρνιας, στα τέλη του 2017.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top