ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Joe Perry: «Οι Aerosmith θα βγάλουν δίσκο όταν είναι έτοιμοι»

Ο κιθαρίστας δεν αποκλείει την περίπτωση ενός νέο album. Ελπίδες στους fans για ένα νέο album από τους Aerosmith έδωσε ο κιθαρίστας των βετεράνων rockers Joe Perry. Ο Perry τόνισε σε συνέντευξη του στο Consequence Of Sound πως θα ήθελε να ξαναβρεθεί στο studio με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας,…

Ο κιθαρίστας δεν αποκλείει την περίπτωση ενός νέο album.

Ελπίδες στους fans για ένα νέο album από τους Aerosmith έδωσε ο κιθαρίστας των βετεράνων rockers Joe Perry.

Ο Perry τόνισε σε συνέντευξη του στο Consequence Of Sound πως θα ήθελε να ξαναβρεθεί στο studio με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, για πρώτη φορά μετά το «Music From Another Dimension» του 2012.

Το προηγούμενο διάστημα ο Perry βρέθηκε στο studio μαζί με τον Alice Cooper και τον Johnny Depp με σκοπό την ηχογράφηση του νέου album από τους Hollywood Vampires, ενώ πριν από αυτό, είχε ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει το τελευταίο του solo LP.

«Μου αρέσει να βρίσκομαι στο studio και θέλω να ηχογραφώ» είπε ο Perry, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το εάν υπάρχουν ελπίδες για δίσκο από τους Aerosmith πρόσθεσε: «Θα πρέπει να μελετηθούν σωστά οι κινήσεις. Όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις, οι Aerosmith θα ξαναμπούν στο studio και θα ηχογραφήσουν νέο δίσκο».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top