ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Joe Satriani: Album No.18 για τον βιρτουόζο κιθαρίστα

Την άνοιξη η κυκλοφορία του «Shapeshifting». Ο Joe Satriani ανακοίνωσε πως την άνοιξη θα κυκλοφορήσει το νέο του studio album με τίτλο «Shapeshifting». Τον Απρίλιο, παράλληλα με την έναρξη της περιοδείας του, στα ράφια των καταστημάτων ο δίσκος. Ο Joe Satriani βγαίνει στον δρόμο τον ερχόμενο Απρίλιο και στις αποσκευές…

Την άνοιξη η κυκλοφορία του «Shapeshifting».

Ο Joe Satriani ανακοίνωσε πως την άνοιξη θα κυκλοφορήσει το νέο του studio album με τίτλο «Shapeshifting». Τον Απρίλιο, παράλληλα με την έναρξη της περιοδείας του, στα ράφια των καταστημάτων ο δίσκος.

Ο Joe Satriani βγαίνει στον δρόμο τον ερχόμενο Απρίλιο και στις αποσκευές του θα έχει ακόμα ένα νέο album. Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, ο Αμερικανός κιθαρίστας επιβεβαίωσε τον τίτλο του δίσκου.

Στο πλευρό του ο Satriani θα έχει τον μπασίστα Bryan Beller, τον drummer Kenny Aronoff και τον Rai Thistlethwayte στα πλήκτρα.

Στην επερχόμενη περιοδεία του, ο Satriani εκτός από τα νέα κομμάτια θα παίξει και υλικό μέσα από το κλασικό του album «Surfing With The Alien», το οποίο κυκλοφορεί ψηφιακά με αρκετά bonus tracks.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top