ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Joe Satriani: Όλες οι πληροφορίες για το «Shapeshifting»

Ακούστε το πρώτο single του album «Nineteen Eighty». Ο βιρτουόζος κιθαρίστας Joe Satriani έδωσε στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του 18ου studio album του με τίτλο «Shapeshifting». Στις 10 Απριλίου η κυκλοφορία του δίσκου με πρώτο single το «Nineteen Eighty» το οποίο ένα πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες. Στο πλευρό του…

Ακούστε το πρώτο single του album «Nineteen Eighty».

Ο βιρτουόζος κιθαρίστας Joe Satriani έδωσε στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του 18ου studio album του με τίτλο «Shapeshifting». Στις 10 Απριλίου η κυκλοφορία του δίσκου με πρώτο single το «Nineteen Eighty» το οποίο ένα πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Στο πλευρό του ο Satriani θα έχει τον μπασίστα Bryan Beller, τον drummer Kenny Aronoff και τον Rai Thistlethwayte στα πλήκτρα.

Μιλώντας για το «Nineteen Eighty», ο Satriani τόνισε: «Ανέκαθεν ήμουν μεγάλος fan του Eddie Van Halen. Στα τέλη των 70s και τις αρχές των 80s έσωσε το κιθαριστικό rock. Αυτό το κομμάτι είναι επηρεασμένο από εκείνη την περίοδο».

Στην επερχόμενη περιοδεία του, ο Satriani εκτός από τα νέα κομμάτια θα παίξει και υλικό μέσα από το κλασικό του album «Surfing With The Alien» το οποίο κυκλοφορεί ψηφιακά με αρκετά bonus tracks.

Το tracklist του «Shapeshifting»:
01. Shapeshifting
02. Big Distortion
03. All For Love
04. Ali Farka, Dick Dale, an Alien and Me
05. Teardrops
06. Perfect Dust
07. Nineteen Eighty
08. All My Friends Are Here
09. Spirits, Ghosts and Outlaws
10. Falling Stars
11. Waiting
12. Here The Blue River
13. Yesterday’s Yesterday

JOE SATRIANI – SHAPESHIFTING

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top