ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Jon Bon Jovi και Πρίγκιπας Harry ηχογράφησαν τραγούδι στα Abbey Road Studios!

Δείτε πλάνα από την αναπάντεχη συνεργασία. Ο Πρίγκιπας Harry και ο Jon Bon Jovi βρέθηκαν στα φημισμένα Abbey Road Studios του Λονδίνου και ηχογράφησαν το «Unbroken», με αφορμή τα Invictus Games. Δείτε το video που ανέβασε ο Harry στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το «Unbroken» είναι το πρώτο single μέσα από…

Δείτε πλάνα από την αναπάντεχη συνεργασία.

Ο Πρίγκιπας Harry και ο Jon Bon Jovi βρέθηκαν στα φημισμένα Abbey Road Studios του Λονδίνου και ηχογράφησαν το «Unbroken», με αφορμή τα Invictus Games. Δείτε το video που ανέβασε ο Harry στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το «Unbroken» είναι το πρώτο single μέσα από το επερχόμενο album των Bob Jovi με τίτλο «2020».

Η αναπάντεχη συνεργασία προέκυψε όταν ο βετεράνος τραγουδιστής έστειλε το κομμάτι στον Δούκα του Sussex, με τον τελευταίο να απαντά πως θα ήθελε να το συμπεριλάβει σε κάτι σχετικό με τα Invictus Games.

https://www.instagram.com/p/B9HVG-VJZn_/

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Μαρτίου ο Harry και η σύζυγος του Meghan απαλλάσσονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Το ζευγάρι πλέον θα ζει μόνιμα στον Καναδά, με την χώρα της Βόρειας Αμερικής να τους αναγνωρίζει ως προστατευόμενα πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/B9G85ybJzbG/

Το «2020» των Bon Jovi θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου.

Το tracklist του «2020»:
01. Beautiful Drug
02. Unbroken
03. Limitless
04. Luv Can
05. Brothers In Arms
06. Story Of Love
07. Lower The Flag
08. Let It Rain
09. Shine
10. Blood In The Water

BON JOVI – 2020

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top