Και οι Angus και Stevie Young σε studio στο Vancouver!

R NEWS TEAM
Posted on Αύγουστος 10, 2018, 10:23 πμ
20 secs

Πληθαίνουν οι φήμες και τα ερωτηματικά. 

Λίγα 24ωρα μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας των Brian Johnson και Phil Rudd έξω από το Warehouse Studio στο Βανκούβερ του Καναδά, στην δημοσιότητα βγήκε ακόμα μια φωτογραφία από το ίδιο μέρος με τους Angus και Stevie Young!

Όπως και η πρώτη φωτογραφία, έτσι και αυτή, τραβήχτηκε από την φανατικό οπαδό της μπάντας Crystal Lambert, της οποίας το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το studio.

Οι φήμες περί επανασύνδεσης των Johnson και Rudd με τους AC/DC δίνουν και παίρνουν, με το συγκρότημα να μην έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Όλα αυτά, την στιγμή που νωρίτερα μέσα στην χρονιά οι πληροφορίες ήθελαν τον Axl Rose να βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο, σε ενδεχόμενη επιστροφή της μπάντας στο studio.

Αν και εφόσον πάντως επιβεβαιωθούν οι φήμες περί επιστροφής των Johnson και Rudd στο συγκρότημα, το ερώτημα για το ποιος θα παίξει μπάσο στον δίσκο παραμένει, μετά και την πρόθεση του Cliff Williams να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Θυμίζουμε πως στο Warehouse Studio οι AC/DC έχουν ηχογραφήσει τα τρία τελευταία τους albums, «Stiff Upper Lip» (2000), «Black Ice» (2008) και «Rock Or Bust» (2014).

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST