ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE/TOP STORIES

Και στην Αθήνα το tattoo event για το νέο album του Ozzy Osbourne!

Ένα παγκόσμιο event σε 50 πόλεις του κόσμου. Ο Ozzy Osbourne κυκλοφορεί στις 21 Φεβρουαρίου το νέο του solo album «Ordinary Man» και το γιορτάζει με ένα παγκόσμιο event σε 50 πόλεις του κόσμου, με την Αθήνα να βρίσκεται ανάμεσά τους! Δείτε πως μπορείτε να κλείσετε θέση και να ακούσετε…

Ένα παγκόσμιο event σε 50 πόλεις του κόσμου.

Ο Ozzy Osbourne κυκλοφορεί στις 21 Φεβρουαρίου το νέο του solo album «Ordinary Man» και το γιορτάζει με ένα παγκόσμιο event σε 50 πόλεις του κόσμου, με την Αθήνα να βρίσκεται ανάμεσά τους! Δείτε πως μπορείτε να κλείσετε θέση και να ακούσετε πρώτοι το νέο album του madman.

Το event έχει ως εξής: Οι fans θα κάνουν ένα tattoo που θα αφορά τον Ozzy, ενώ ταυτόχρονα θα ακούν τα νέα τραγούδια του «Ordinary Man» σε πρώτη μετάδοση.

Στην Ελλάδα το event θα λάβει χώρα στο Sake Tattoo στο Χαλάνδρι, με τις αναλυτικές λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα.

Εσείς μπορείτε να κλείσετε θέση πατώντας εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το poster του Ozzy Osbourne για το event της κυκλοφορίας του «Ordinary Man».

Ο νέος δίσκος του Άγγλου star ηχογραφήθηκε στο Los Angeles με την συμμετοχή του παραγωγού και κιθαρίστα Andrew Watt, του Duff McKagan των Guns N Roses στο μπάσο και του Chad Smith, drummer των Red Hot Chili Peppers.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top