ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλύτερα στην υγεία του ο Ozzy! Επιστρέφουν στη σκηνή οι Black Sabbath

Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται πλέον ο Ozzy Osbourne μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και την οξεία ιγμορίτιδα που αντιμετώπισε, η οποία ανάγκασε τους Black Sabbath να ακυρώσουν μια σειρά απο συναυλίες στον Καναδά. Μιλώντας στο τηλεοπτικό show του CBS «The Talk», το βράδυ της Πέμπτης, η σύζυγος…

Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται πλέον ο Ozzy Osbourne μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και την οξεία ιγμορίτιδα που αντιμετώπισε, η οποία ανάγκασε τους Black Sabbath να ακυρώσουν μια σειρά απο συναυλίες στον Καναδά.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό show του CBS «The Talk», το βράδυ της Πέμπτης, η σύζυγος και manager του madman, Sharon Osbourne, καθησύχασε τους fans λέγοντας πως όλα πηγαίνουν καλώς.

«Ευτυχώς είναι πλέον καλύτερα. Η ιγμορίτιδα τον καθήλωσε. Δε μπορούσε να ακούσει καλά. Ήταν ένας εφιάλτης. Ο ίδιος νιώθει ένοχος που αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλίες».

Η Sharon είπε πως όλες οι συναυλίες που αναβλήθηκαν θα πραγματοποιηθούν σύντομα.

BlackSabbathTheEnd

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top