Το καλύτερο line-up όλων των εποχών συγκεντρώθηκε στο Λονδίνο για καλό σκοπό

R NEWS TEAM
Posted on Νοέμβριος 24, 2017, 7:56 πμ
26 secs

Το να συγκεντρώσεις 574 χρόνια και 426 εκατομμύρια λίρες σε μία μόνο φωτογραφία είναι κάτι που μοιάζει απίθανο! Ο τραγουδιστής των Who όμως, Roger Daltrey, τα κατάφερε και συγκέντρωσε σε ένα δωμάτιο αρκετά από τα εν ζωή ιερά τέρατα της παγκόσμιας μουσικής, απαθανατίζοντάς τα σε μια ιστορική φωτογραφία.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, με αφορμή την προσπάθεια που καταβάλει ο Daltrey να ενισχύσει το ίδρυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου των εφήβων («Teen Cancer America», «Teen Cancer Trust»).

Η πρωτοβουλία του frontman των θρυλικών Who βρήκε άμεση ανταπόκριση, καθώς στην πρόσφατη εκδήλωση συναντήθηκαν για καλό σκοπό οι Ray Davies (The Kinks), Donovan, Alice Cooper, Peter Frampton, Tom Jones, Bill Wyman (μπασίστας των Rolling Stones), Kenney Jones (drummer των Faces και των The Who) και ο θρυλικός μπασίστας των Led Zeppelin John Paul Jones.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και άλλοι σπουδαίοι μουσικοί, όπως ο Paul Weller, ενώ θα γίνουν και άλλα ανάλογα events στο μέλλον…

Η φωτογραφία προκαλεί ανατριχίλα, για το μέγεθος των μουσικών θηρίων, αλλά και για τον χρόνο που αναπόφευκτα κυλά… Είναι ίσως το καλύτερο line-up όλων των εποχών.

Εκτός από την ιστορικής αξίας φωτογραφία, θα βγουν προς πώληση περισσότερες από 60 φωτογραφίες κάποιων από των μεγαλύτερων ονομάτων της Rock και Pop σκηνής, στα πλαίσια του «The Adoration Trilogy», της πρωτοβουλίας του Roger Daltrey για την οικονομική ενίσχυση των ιδρυμάτων κατά του καρκίνου.

http://theadorationtrilogy.com/

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST