ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με καρκίνο στον λαιμό διαγνώστηκε ο Eddie Van Halen

Η θεωρία με τις μεταλλικές πένες από την κιθάρα του. Ξανά αντιμέτωπος με τον καρκίνο φαίνεται πως βρίσκεται ο Eddie Van Halen. Ο 64χρονος βετεράνος rocker δίνει ξανά μάχη για την ζωή του, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό και ξεκινάει άμεσα ειδική θεραπεία και χειρουργείο. Πριν από 20 χρόνια…

Η θεωρία με τις μεταλλικές πένες από την κιθάρα του.

Ξανά αντιμέτωπος με τον καρκίνο φαίνεται πως βρίσκεται ο Eddie Van Halen.

Ο 64χρονος βετεράνος rocker δίνει ξανά μάχη για την ζωή του, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό και ξεκινάει άμεσα ειδική θεραπεία και χειρουργείο.

Πριν από 20 χρόνια ο Van Halen είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην γλώσσα, με τους γιατρούς να πιστεύουν πως και τότε αλλά και τώρα υπεύθυνη ήταν η συνήθεια του να βάζει στο στόμα τις μεταλλικές πένες που χρησιμοποιούσε κατά την διάρκεια των shows του όλα αυτά τα χρόνια!

Σημειώνεται πως το 2000 οι γιατροί αφαίρεσαν μέρος της γλώσσας του Van Halen, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο καρκίνος.

Σύμφωνα με το TMZ, αν και το 2002 ο Van Halen ξεπέρασε το πρόβλημα του, τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκεται εκ νέου μεταξύ Γερμανίας και Ηνωμένων Πολιτειών για θεραπείες.

Και ο ίδιος ο Van Halen όμως φαίνεται πως συμφωνεί: «Στο παρελθόν κάπνιζα πάρα πολύ και παρόλα αυτά, ο πνεύμονας μου είναι καθαρός. Αντιθέτως, έπαθα καρκίνο στο σημείο της γλώσσας που συνήθιζα να βάζω την πένα μου, όταν βρισκόμουν στην σκηνή. Αν συνυπολογίσετε και το γεγονός πως όλα μου τα χρόνια μπαινοβγαίνω σε studios ηχογραφήσεων με πολλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, κατέληξα πως έτσι νόσησα».

Πριν από λίγες ημέρες, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος David Lee Roth είχε δηλώσει πως «οι Van Halen έχουν πλέον τελειώσει», προσθέτοντας: «Ακούω και εγώ τις φήμες για την υγεία του Eddie, αλλά δεν θα επιβεβαιώσω κάτι».

Οι Van Halen παραμένουν ανενεργοί από το 2015, μετά και το τελευταίο τους show στο Los Angeles.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top