ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με καρκίνο στον προστάτη διαγνώστηκε ο θρύλος των Rolling Stones Bill Wyman. Αισιόδοξοι οι γιατροί

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones Bill Wyman διαγνώστηκε με καρκίνο στον προστάτη και ακολουθεί ήδη θεραπεία. «Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του καθώς ο καρκίνος εντοπίστηκε σε αρχικό στάδιο. Ελπίζουμε πως θα γίνει εντελώς καλά» είπε άνθρωπος του στενού οικογενειακού κύκλου…

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones Bill Wyman διαγνώστηκε με καρκίνο στον προστάτη και ακολουθεί ήδη θεραπεία.

«Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του καθώς ο καρκίνος εντοπίστηκε σε αρχικό στάδιο. Ελπίζουμε πως θα γίνει εντελώς καλά» είπε άνθρωπος του στενού οικογενειακού κύκλου του Wyman, ο οποίος ζήτησε απο τους οπαδούς να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας.

Ο 79χρονος πλέον Wyman ήταν μέλος των Rolling Stones απο το 1962 ως και το 1993 έχοντας ηχογραφήσει με την μπάντα συνολικά 21 studio albums, μεταξύ των οποίων τα μυθικά «Let It Bleed», «Sticky Fingers», «Exile On Main Street» και «Beggars Banquet».

Μετά την αποχώρησή του απο τους βετεράνους rockers, ο Wyman εμφανιζόταν σποραδικά με την μπάντα του Bill Wyman’s Rhythm Kings.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top