ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Καθαρές οι εξετάσεις του Mick Jagger

Πεντακάθαρες ήταν οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Mick Jagger, μετά την επέμβαση στην καρδιά του τον περασμένο μήνα. Ο τραγουδιστής των Rolling Stones βρισκόταν υπό στενή ιατρική παρακολούθηση όλο το προηγούμενο διάστημα, όμως πλέον πήρε το ΟΚ ώστε να μπορέσει να βγει ξανά στον δρόμο με το group,…

Πεντακάθαρες ήταν οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Mick Jagger, μετά την επέμβαση στην καρδιά του τον περασμένο μήνα.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones βρισκόταν υπό στενή ιατρική παρακολούθηση όλο το προηγούμενο διάστημα, όμως πλέον πήρε το ΟΚ ώστε να μπορέσει να βγει ξανά στον δρόμο με το group, σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα The Sun.

«Ο Mick είναι πλέον σε φουλ φόρμα και βρίσκεται στο 100% των δυνάμεων του» ανέφερε στην εφημερίδα πηγή κοντά στο συγκρότημα. «Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της υγείας του» καταλήγει το δημοσίευμα.

Μάλιστα ο 78χρονος τραγουδιστής βρέθηκε μαζί με τον drummer Charlie Watts στο γήπεδο Oval, για να παρακολουθήσει τον αγώνα κρίκετ ανάμεσα στην Αγγλία και το Πακιστάν. Στο πλευρό του βρισκόταν και η 32χρονη σύντροφος του Melanie Hamrick.

Θυμίζουμε πως οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να ακυρώσουν 17 συναυλίες που επρόκειτο να δώσουν στην Βόρεια Αμερική από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 29 Ιουνίου, εξηγώντας ότι ο Jagger «δεν μπορούσε να φύγει για περιοδεία» γιατί χρειαζόταν επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top