ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καθυστερεί λόγω κορωνοϊού ο νέος δίσκος των AC/DC

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Dee Snider των Twisted Sister. Υπομονή θα χρειαστεί να κάνουμε για το νέο album των AC/DC, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Dee Snider, frontman των Twisted Sister. Ο Snider, ο οποίος είχε αποκαλύψει την επιστροφή στο συγκρότημα του Brian Johnson, τόνισε ότι η…

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Dee Snider των Twisted Sister.

Υπομονή θα χρειαστεί να κάνουμε για το νέο album των AC/DC, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Dee Snider, frontman των Twisted Sister.

Ο Snider, ο οποίος είχε αποκαλύψει την επιστροφή στο συγκρότημα του Brian Johnson, τόνισε ότι η κατάσταση με την πανδημία του COVID-19 έχει ανατρέψει τα σχέδια των Αυστραλών rockers.

Αν και παρέλειψε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ο Snider χαρακτήρισε το νέο album ως «τεχνολογικό θαύμα», αναφερόμενος προφανώς και στα riffs που πρόλαβε να ηχογραφήσει ο Malcolm Young πριν φύγει από την ζωή και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στα νέα τραγούδια.

Όλα αυτά, την στιγμή που οι βετεράνοι rockers «γιορτάζουν» τα 40 χρόνια του «Back In Black» με μια σειρά από videos.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top